Filtri

Filtri Filtri

Najboljše klimatske naprave - FONEX

Klimatske naprave so idealna rešitev za hlajenje kot tudi ogrevanje prostorov. Klime Mitsubishi Electric, Toshiba, Daikin, Sinclair na podlagi sodobne tehnologije dosegajo izredne izkoristke. Z nakupom klima naprave lahko varčno ogrevate vaše stanovanje tudi do -25 °C zunanje temperature. Montažo vseh vrst klimatskih naprav izvedemo strokovno, estetsko in hitro.

1 - 30 / 40

(8 ocen)

V podjetju Fonex Laharnar d.o.o. opravljamo tudi montažo klimatske naprave. Naši montažerji so strokovno usposobljeni in vas bodo po nakupu klime poklicali in se boste dogovorili za točen dan in uro montaže klima naprave. Po montaži klime vam pripade tudi 1-letna garancija na izvedeno montažo. Osnovna montaža vključuje vsa potrebna dela za delovanje klimatske naprave, razen za namestitev in konfiguracijo WiFi modula in mobilne aplikacije, kar ni vključeno v samo montažo.

V naši spletni trgovini boste lahko našli različne akcije in znižanja cen na posamezne klimatske naprave, modele in različne proizvajalce. Klime v akciji radi dajemo tudi pred sezonami, ali spomladi. Če pa želite posebno ceno, nas lahko vedno pokličite in se bomo potrudili za najboljšo možno akcijo. V spletni trgovini tudi označimo pri posameznih izdelkih, ki so v akciji, s posebno rdečo barvo oznako, kjer piše Akcija ter tudi kolikšen % imamo popusta.

Klimatske naprave z oznako A+++ so zelo priljubljene v naši spletni trgovini. Trenutno ponujamo 19 modelov klimatskih naprav energijskega razreda A+++ za hlajenje in 8 modelov klim energijskega razreda za ogrevanje A+++. S spletni trgovini lahko tudi preverite vse modele z oznako A+++. Poleg omenjenega energijskega razreda za hlajenje in ogrevanje lahko naročite tudi klime energijskih razredov A+ ali A+++.

Mitsubishi Electric je svetovno priznani proizvajalec klimatskih naprav, ki ga v našem podjetju tudi ponujamo svojim strankam. Blagovna znamka Mitsubishi je trenutno ena izmed najbolj priljubljenih klim na svetu. Izdelki Mitsubishi predstavljajo varen nakup. V Fonexu vam ponujamo širok nabor notranjih enot, ki jih lahko tudi kombinirate z različnimi serijami zunanjih enot za optimalno prilagojen sistem hlajenja in ogrevanja gospodinjskih in poslovnih prostorov. Vabljeni k ogledu vseh klimatskih naprav Mitsubishi Electric.

Ker obstaja mnogo vrst klim, naj vam predstavimo klimatske naprave brez zunanje enote, ki so izredno priljubljene zaradi hitre in enostavne montaže, ker ne potrebujejo zahtevnih povezav med notranjo in zunanjo enoto. Za klimatske naprave brez zunanje enote je potrebno zagotoviti stenske odprtine za dovod in odvod zraka.

Prenosna klimatska naprava je zelo zanimiva rešitev, saj zaradi svoje narave omogoča praktičnost, prenosljivost in hitro ogrevanje ali hlajenje različnih prostorov v poslovni zgradbi ali v bivalnem objektu, ki je v večih nadstropjih. Če ste prostorsko omejeni, je prenosna klima naprava idealna rešitev za vas. Poglejte si ponudbo najboljših klim v spletni trgovini Fonex.

Cene vrhunskih klimatskih naprav se začnejo pri dobrih 750 € ter vse do 3.500 € in več. Cene klim so različne in so odvisne od tehničnih zmogljivosti, kot so moči hlajenja, moči gretja klim, velikosti prostora, ki ga želimo hladiti oz. segreti ter drugih zahtev. Pri vsaki klima napravi si lahko ogledate podrobnosti o posamezni klimi, ki jo lahko tudi naročite preko spletne trgovine. Lahko pa nas tudi kontaktirate za cenik posameznih naprav in vam ga pošljemo.

Dostava in montaža

  • Dostavo nudimo po vsej Sloveniji

  • Montaža je vezana na pokrajine

    Na zemljevidu si lahko ogledate, kje po Sloveniji naši strokovnjaki nudijo montažo.

Preverite ali je montaža v vašem kraju možna

Zapri
  • Montaža
  • Dostava